Exposities en Nieuws

Zaterdag 8 september sta ik met een deel van mijn beelden op de Dorpsstraat in de Bilt ivm de Marktdag! Dus loop na(of voor) de Kunstmarkt van het Boetselaarpark even door naar de Dorpsstraat! Altijd erg gezellig!

En 29 september ben ik weer te vinden bij de Brocante in de Kas op Groenekanseweg 250 te Groenekan!

In mei heb ik weer mee gedaan met de kunstroute…zeer warm, maar goede loop naar ons atelier ! In de kas bij van Vulpen was die dag ook een gezellige brocante (waar ik ook een kraam had met sieraden).

 

Ook in 2018 heb ik weer op onderstaand adres gestaan in het kader van gluren bij de buren! Veel bezoekers geweest en leuke reacties gehad!

GLUREN BIJ DE BUREN.

OP ZATERDAG 18 MAART 2017 STA IK MET MIJN BEELDEN OP SOESTDIJKSEWEG ZUID 93 IN BILTHOVEN.

OM 13 u,14.40u EN 16u zijn er optredens van een enthousiast a-capella kamerkoor uit Utrecht. IN DE TUSSENTIJD EN ERVOOR OF ERNA, ZIJN MIJN BEELDEN TE BEKIJKEN IN DIT PRACHTIGE HUIS!

 

beekk-in-beeld

 

Hier enkele foto’s van exposities en mijn nieuwe atelier!

 

Van 7 januari t/m 1 maart 2016 stond een groot deel van mijn beelden in vitrines in de hal van het Lichtruim te Bilthoven. Zie poster.

 

12 dec. 2015 stond ik met wat beelden en sieraden op de drukke en gezellige Kerstmarkt op Landgoed Oostbroek!

Op 30-31 okt. en 1 november 2015 stond ik met 8 andere kunstenaars in P-Art Ruimte voor Kunst in Zeist. Zie poster.

foto affiche

 

 

*OP 10 en 11 oktober stond ik met mijn beelden op een expositie van BeeKk in Beeld op de Looydijk in de Bilt. Zie Poster! Dit was een geweldige leuk weekend met veel bezoekers!

 

BeeKk in Beeld 2015

 

In November 2013 heeft mijn eerste expositie plaatsgevonden in “de Loods” in Velp. Dit was een geweldige ervaring! Eerst de spanning vooraf,”zijn mijn beelden wel expositie waardig?” Daarna de opluchting door de positieve reacties van de vele bezoekers in de 4 weekenden tijdens de openstelling.

Vanaf 28 februari tot 22 april 2014 stond een deel van mijn beelden in de Opstandingskerk in Bilthoven en in de Immanuelkerk te de Bilt.

Op 27 en 28 september 2014 heb ik  met enkele beelden op een 2 daagse kustexpositie van Kunstkring BeeKk gestaan.

Ook zijn er op 27 september 2014 een deel beelden van mij te zien geweest op een Kunst Brocante bij kwekerij van Vulpen op de Groenekanseweg 250 in Groenekan.

 

wintermarkt

Op 14 december was er een gezellige Wintermarkt op de Dorpsstraat in de Bilt. Hier was ik aanwezig met wat kleinere beelden!

Van 17 december tot 2 januari 2014 stond ik met mijn beelden op een grote Expositie van Kunst uit de Provincie! Dit was een groot succes!

WVT
Talinglaan 10
3721 EA Bilthoven

 

*In het weekend van 30 en 31 mei was er de Kunstroute. Ondanks het slechte weer was het een gezellige drukte!

*Afgelopen zomer heb ik op diverse kunstmarkten gestaan in Leidsche Rijn en Alphen aan de Rijn.

 

Kunstkring BeeKk.

Zodra ik weer meer plannen voor exposities heb, zal ik dit vermelden op de site.

Sinds september ben ik lid geworden van Kunstkring BeeKk. Dit is een vereniging van kunstenaars van de gemeente de Bilt. Kijk voor meer info op www.kunstkringbeekk.nl

 

 

Graag maak ik u attent op onderstaande site! Doordat mijn beelden vaak warmte en genegenheid uitstralen, voel ik mij zeer aangetrokken tot de site van Larissa Jutten. Het is dan ook zeker de moeite waard om via deze link www.zinnigz.nl  te bezoeken!

 

Aandacht met kunst. De kunst van aandacht.   ZinZ logoDEF

ZinnigZ stimuleert leven met persoonlijke aandacht voor elkaar. Bewust tijd nemen om elkaar echt te ‘zien’, in gesprek te gaan, relaties te versterken en te verdiepen. Het leven betekenisvoller maken.

Een persoonlijke attentie op een belangrijk of onverwacht moment, in de vorm van een speciaal ontworpen kaart of een uniek handgemaakt geschenk van een ontwerper of kunstenaar.  Attenties die ontworpen zijn met de gedachte kracht te geven, het hart te verwarmen, te verwonderen, bijzonder te laten voelen of in gesprek te komen.

ZinnigZ geeft de aandacht die u geeft graag door: 10% van het resultaat gaat daarom naar KiKa en KWF Kankerbestrijding.

Z I N N I G Z

 

de kunst van aandacht